Τρόποι πληρωμής

 

     Εσείς επιλέγετε ποια διαδικασία πληρωμής προτιμάτε, και εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία σας. Τα στοιχεία πληρωμής που μας αποστέλλετε συλλέγονται με πλήρη ασφάλεια. Πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν με δύο τρόπους στο Avec Stores e-shop, με αντικαταβολή και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

 

 
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ:

    Πληρώνετε την αξία των προϊόντων στο μεταφορέα της εταιρίας με την οποία συνεργαζόμαστε κατά την παραλαβή. Στην περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή η χρέωση είναι 2.00€ για οποιοδήποτε ύψος αξίας παραγγελίας.

 


ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ:

Η εξόφληση γίνεται με την κατάθεση του ακριβούς ποσού, όπως εμφανίζεται στην ολοκλήρωση παραγγελίας, στον τραπεζικό λογαριασμό . Η ενημέρωσή μας για την κατάθεσή σας γίνεται άμεσα, και η διαδικασία αποστολής ξεκινά αμέσως, χωρίς επιβάρυνση.

Στις πληρωμές μέσω εμβάσματος, η αποστολή της παραγγελίας πραγματοποιείται μόνο εφόσον το έμβασμα γίνει με έξοδα αποστολέα (OUR) και εφόσον στην αιτιολογία του εμβάσματος αναφέρεται το ονοματεπώνυμο, όπως δηλώθηκε στην παραγγελία, ώστε να γίνει ταυτοποίηση. Η κατάθεση γίνεται στην ακόλουθη τράπεζα:

EYROBANK

Αριθμός λογαριασμού: 0026.0341.13.0200658263

ΙΒΑΝ: GR2402603410000130200658263

Δικαιούχος: AVEC STORES ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ