Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, η avec.gr σας προσφέρει μία σειρά από εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής για την αγορά των προϊόντων που επιθυμείτε.

Για να επιλέξετε κάποια από τις προτεινόμενες διαδικασίες πληρωμής, ενεργοποιείτε την αντίστοιχη επιλογή στη φόρμας του αιτήματος παραγγελίας σας και εισάγετε τα στοιχεία σας που σας ζητούνται.

Η Εταιρεία μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα (κρυπτογράφηση στοιχείων, κ.λπ.) για την απρόσκοπτη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων και των συναλλαγών σας. Τα προσωπικά σας δεδομένα, τα στοιχεία πληρωμής, καθώς και οι κωδικοί ασφαλείας σας, συλλέγονται και επεξεργάζονται με πλήρη ασφάλεια και ακεραιότητα και κατόπιν συγκατάθεσής σας, την οποία μας παρέχετε με την αποστολή του αιτήματος παραγγελίας σας.

Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής:

1. Αντικαταβολή Μετρητοίς

Εφόσον επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, θα πρέπει να πληρώσετε με μετρητά κατά τη στιγμή της παράδοσης. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας, καταβάλλετε το αντίστοιχο στο/α προϊόν/ντα τίμημα κατά την παραλαβή του(ς).

Το κόστος για την υπηρεσία αντικαταβολής είναι 2,00€ (δυο ευρώ).

2. Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Στην avec.gr δεχόμαστε πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες Visa και Mastercard.

Οι συναλλαγές σας είναι 100% ασφαλείς, χάρη στο σύστημα Cardlink της Eurobank

3. Πληρωμή μέσω PayPal.

Οι παραγγελίες με τρόπο πληρωμής PayPal υπόκεινται στους όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal. Για πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία PayPal θα πρέπει να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας.

4. Πληρωμή με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

Έχετε την επιλογή να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας θα εγκριθεί και θα αποσταλεί όταν το τμήμα λογιστηρίου μας επιβεβαιώσει την κατάθεση. Μπορείτε να μεταφέρετε το ποσό οφειλής στους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:

(Τράπεζα):
Αρ. Λογαριασμού……./ IBAN: ……….
Δικαιούχος: ……..

(Τράπεζα):
Αρ. Λογαριασμού……./ IBAN: ……….
Δικαιούχος:

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλείστε να αναφέρετε και τον κωδικό της παραγγελίας σας στην αιτιολογία κατάθεσης.

Τα πάσης φύσεως έξοδα της τραπεζικής συναλλαγής επιβαρύνουν τον «Πελάτη». Κατά τη διαδικασία της πληρωμής, επιλέξτε «Τα τραπεζικά έξοδα να με βαρύνουν εξ ολοκλήρου».

Close Καλάθι
Close Αγαπημένα
Close

Close
Navigation
Categories