Όροι και προϋποθέσεις

I. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

     Στο ηλεκτρονικό κατάστημά avec.gr διαθέτουμε για εσάς την μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων της εταιρίας μας. Η Avec Stores εδρεύει στην Αθήνα, τηλέφωνο 2111834314, E-mail info@avec.gr . Πριν από την πραγματοποίηση των αγορών σας, παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους χρήσης της σελίδας μας , οι οποίοι αφορούν και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, την ασφάλεια των συναλλαγών και την πώληση, μεταφορά, και παράδοση των προϊόντων μας, τα οποία προσφέρονται στην ιστοσελίδα μας. Η αποδοχή των όρων χρήσης , τεκμηριώνεται τόσο από την πλοήγησή σας στο avec.gr όσο και από την υλοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής σας με την εταιρία μας.

    Σε κάθε περίπτωση η εταιρία μας διατηρεί το απόλυτο δικαίωμά της να τροποποιήσει, ανανεώσει ή αναβαθμίσει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη - καταναλωτή – μέλους της ιστοσελίδας avec.gr, μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων χρήσης, του περιεχομένου της ιστοσελίδας avec.gr και της εξωτερικής εμφάνισης της δομής ή της σύνθεσης της ιστοσελίδα avec.gr καθώς και των τεχνικών του προδιαγραφών και να δημοσιεύσει την εκάστοτε έκδοση στην ιστοσελίδα. Τέλος, η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε, αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη καθ' οποιονδήποτε τρόπο ειδοποίηση του χρήστη-καταναλωτή – μέλους της ιστοσελίδας avec.gr να ματαιώσει, να αναστείλει ή να τερματίσει τη λειτουργία της ιστοσελίδας.

 

 

 II. ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Οι παραγγελίες ολοκληρώνονται με μία συγκεκριμένη διαδικασία, που περιγράφεται αναλυτικά. Προκειμένου να είστε ενήμεροι για την εξέλιξη της παραγγελίας που έχετε τοποθετήσει , η ολοκλήρωση της παραγγελίας σας υλοποιείται μέσω των παραπάνω ενεργειών.

 

 

II.1. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

     Η βασική διαδικασία αγορών για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας .

1.Επιλογή προϊόντων και τοποθέτηση στο «καλάθι αγορών»,

2.Συμπλήρωση όλων των στοιχείων στη φόρμα παραγγελίας

3.Παραλαβή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε δηλώσει, μηνύματος, με τα στοιχεία της παραγγελίας που θα παραλάβουμε.

Έχει προηγηθεί η αποδοχή των παρόντων όρων. Παραλαμβάνοντας την παραγγελία σας επιβεβαιώνουμε την διαθεσιμότητα των παραγγελθέντων προϊόντων.

 

 

II.2. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

     Στην φάση αυτή ελέγχουμε τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που αναφέρονται στην παραγγελίας σας. Η διαθεσιμότητα των προϊόντων μας εμφανίζεται στις σελίδες του avec.gr, έτσι ώστε να γνωρίζετε κατά την παραγγελία σας την διαθεσιμότητα η όχι του κωδικού η του μεγέθους το οποίο επιθυμείτε. Σε περίπτωση που υπάρχει διαθεσιμότητα όλων των προϊόντων που αναφέρονται στην παραγγελία σας, θα σας επιβεβαιώσουμε μέσω αποστολής e-mail στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε δηλώσει. Η αποστολή των προϊόντων θα πραγματοποιείται στην συνέχεια βάσει του προγράμματος παράδοσης της εταιρίας ταχυμεταφορών, με την οποία συνεργαζόμαστε. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάποιο/α από τα είδη που παραγγείλατε, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά, προκειμένου να συνεννοηθούμε για αλλαγή ή ακύρωση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση αδυναμίας τηλεφωνικής επικοινωνίας, θα σας αποστέλλεται e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει, προκειμένου να έρθετε εσείς σε επαφή μαζί μας. Σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας για χρονικό διάστημα 7ημερών από την αποστολή της παραγγελίας σας, τότε η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτομάτως.

 

 II.3 ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

     Οι παραγγελίες ολοκληρώνονται με μία συγκεκριμένη διαδικασία, που περιγράφεται αναλυτικά. Προκειμένου να είστε ενήμεροι για την εξέλιξη της παραγγελίας που έχετε τοποθετήσει , η ολοκλήρωση της παραγγελίας σας υλοποιείται μέσω των παραπάνω ενεργειών.

 

 

 

ΟΡΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

1.Για οποιαδήποτε αγορά προϊόντων της αρεσκείας σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχει χρέωση 2,00€ για έξοδα αποστολής χωρίς να υπολογίζονται σ’ αυτό τυχόν έξοδα
αντικαταβολής. Επιπλέον για αλλαγές του εμπορεύματος γίνονται δεκτές εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε, και δεν υπάρχει καμία χρέωση για έξοδα αποστολής.

2.Επίσης υπάρχει δυνατότητα επιστροφής εμπορευμάτων λόγω ακαταλληλότητας μεγέθους ή μη αρεσκείας του προϊόντος που επιλέξατε τρεις φορές ανά μοναδική αποστολή με δωρεάν τα έξοδα μεταφοράς για την πρώτη αλλαγή και διευκρινίζεται πως μπορεί να γίνει αλλαγή με οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

3.Υπάρχει ακόμα δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας στο τηλεφωνικό μας κέντρο από εκπρόσωπο της εταιρείας μας,

 

 

IΙΙ. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

     ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ:

Πληρώνετε την αξία των προϊόντων στο μεταφορέα της εταιρίας με την οποία συνεργαζόμαστε κατά την παραλαβή. Στην περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή η χρέωση είναι 2.00€ για οποιοδήποτε ύψος αξίας παραγγελίας.

     ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Η εξόφληση γίνεται με την κατάθεση του ακριβούς ποσού, όπως εμφανίζεται στην ολοκλήρωση παραγγελίας, στον τραπεζικό λογαριασμό . Η ενημέρωσή μας για την κατάθεσή σας γίνεται άμεσα, και η διαδικασία αποστολής ξεκινά αμέσως, χωρίς επιβάρυνση.

Στις πληρωμές μέσω εμβάσματος, η αποστολή της παραγγελίας πραγματοποιείται μόνο εφόσον το έμβασμα γίνει με έξοδα αποστολέα (OUR) και εφόσον στην αιτιολογία του εμβάσματος αναφέρεται το ονοματεπώνυμο, όπως δηλώθηκε στην παραγγελία, ώστε να γίνει ταυτοποίηση. Η κατάθεση γίνεται στην ακόλουθη τράπεζα:

EYROBANK

Αριθμός λογαριασμού: 0026.0341.13.0200658263

ΙΒΑΝ: GR2402603410000130200658263

Δικαιούχος: AVEC STORES ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

 

ΙV. ΤΡΌΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΉΣ

 

1.Παραλάβή από κατάστημα: 

     Η παραλαβή γίνεται χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος μεταφορικών ή αντικαταβολής.

Καταστήματα:

Αιγάλεω, Σμύρνης 20, ΤΚ 12242, Τηλ. 211 1846 951

Πειραιάς, Κολοκοτρώνη 79, ΤΚ 185335, Τηλ. 211 4091 933

2. Αποστολή μέσω Courier:

     Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται με SPEEDEX COURIER σε όλη την Ελλάδα με χρόνο παράδοσης 1 έως 3 ημέρες ανάλογα την περιοχή παραλαβής. Με το μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, θα σας ενημερώνουμε για το χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας. Οι παραγγελίες μας εκτελούνται, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00-15:00).

 

 

V. ΑΛΛΑΓΕΣ

     Εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν, έχετε δικαίωμα να το αλλάξετε με κάποιο άλλο προϊόν χωρίς κόστος εξόδων επιστροφής, εφόσον αυτό επιστραφεί με τη συνεργαζόμενη με εμάς εταιρία ταχυμεταφορών . Προϋπόθεση απαιτεί η αντικατάσταση των επιλεχθέντων από εσάς προϊόντων με άλλα, ίσης ή και μεγαλύτερης αξίας. Για την επιστροφή προϊόντων προϋπόθεση είναι να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν και να μην έχουν αφαιρεθεί σημάνσεις που φέρουν επάνω τους τα προϊόντα, και βέβαια βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, εντός της συσκευασίας και έχουν όλα τα έντυπα παραστατικά αποστολής, με τα οποία παραλάβατε. Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε τα προϊόντα να τα παραλάβετε χωρίς φθορές. Σε περίπτωση που παραλάβετε το προϊόν χωρίς να εκφράσετε συγκεκριμένη επιφύλαξη σημαίνει ότι έχετε παραλάβει ανεπιφύλακτα το προϊόν από την εταιρεία μας.

    Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που είναι ελαττωματικό ή δεν ταιριάζει στο πόδι σας , καλώντας την εταιρεία μας στο τηλ:2111834314 ή στέλνοντας μας email στο info@avec.gr γνωστοποιώντας μας το πρόβλημα και ενημερώνοντας μας για την αλλαγή που θέλετε να κάνετε και για το νέο προϊόν που θέλετε να σας αποστείλουμε. Εμείς στην συνέχεια ενημερώνουμε την ταχυμεταφορική εταιρεία με την οποία συνεργαζόμαστε, με δική μας επιβάρυνση και σας αποστέλλουμε το προϊόν που έχετε διαλέξει για να γίνει η αλλαγή από την ταχυμεταφορική εταιρεία παραλαμβάνοντας το προϊόν που έχετε και αλλάζοντας το με το καινούργιο που θα σας αποστείλουμε. Απαραίτητο είναι να διαθέτετε την απόδειξη λιανικής
πώλησης την οποία έχετε λάβει για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή.

 

 

VI .ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

     Το σύνολο του περιεχομένου του avec.gr αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρίας και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητώς η εν όλο ή εν μέρει αντιγραφή, διανομή, αποθήκευση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, μεταφορά, τροποποίηση και κάθε συναφή ενέργεια πάνω στα ανωτέρω στοιχεία, χωρίς την τυχόν ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της εταιρίας. Τυχόν αντίθετες με την ανωτέρω απαγόρευση ενέργειες μπορεί να αποτελέσουν προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής/βιομηχανικής ιδιοκτησίας της εταιρίας. Η εταιρεία ρητώς επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος για τη διεκδίκηση κάθε θετικής και αποθετικής ζημίας που προκληθεί σε αυτήν.

 

 

VII. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

     Η εταιρεία μας λαμβάνει κάθε δυνατή μέριμνα ώστε να παραλάβει από εσάς τα πλήρη και ορθά σας στοιχεία. Ως εκ τούτου, η εταιρεία μας δε φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση που κάποια από τις συμβατικές ή νόμιμες υποχρεώσεις της δεν εκπληρωθούν σωστά ή/και έγκαιρα εξαιτίας της εκ μέρους σας αποστολής λανθασμένων προσωπικών στοιχείων.

     Ειδικότερα, κάθε τυχόν ειδοποίηση που θα πραγματοποιείται στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα μας έχετε δώσει (λ.χ. για την έλλειψη διαθεσιμότητας προϊόντος, κλπ) θα θεωρείται ως έγκυρη ακόμη και αν δεν παραδίδεται σε εσάς εξαιτίας σφάλματος στα αναγραφόμενα από εσάς στοιχεία. Το ίδιο ισχύει και για τη διεύθυνση επικοινωνίας και αποστολής των προϊόντων καθώς και για τα τηλέφωνα επικοινωνίας. Σε κάθε περίπτωση υποχρεούστε να ενημερώνετε εκ νέου τα στοιχεία σας κάθε φορά που επέρχεται μια αλλαγή σε αυτά.

     Η εταιρεία μας συλλέγει τα απολύτως απαραίτητα προσωπικά σας δεδομένα, αποκλειστικώς και μόνον στο πλαίσιο της διενέργειας συναλλαγών με το avec.gr και της επικοινωνίας μας μαζί σας για την ολοκλήρωση της μεταξύ μας συναλλαγής. Σε κάθε περίπτωση, έχετε τη δυνατότητα της ακώλυτης πρόσβασης στα δεδομένα σας αυτά καθώς και να ζητήσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.

     Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν ανακοινώνονται σε κανέναν τρίτο και διαχειρίζονται αποκλειστικά από την εταιρεία μας, με εξαίρεση: i) τα δεδομένα εκείνα που αφορούν στην εκτέλεση και εκκαθάριση των ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω πιστωτικής κάρτας και ii) τα δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την εκτέλεση της παραγγελίας σας από τις  συνεργαζόμενες με εμάς εταιρείες. Σε κάθε περίπτωση τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες του διαδικτυακού τόπου avec.gr προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν.2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

     Τέλος, προκειμένου για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας αποδέχεστε την αποστολή αυτοματοποιημένων ή προσωποποιημένων ηλεκτρονικών μηνυμάτων τόσο απευθείας στον Η/Υ σας όσο και προσωπικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε γνωστοποιήσει καθώς και τυχόν τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα που μας έχετε γνωστοποιήσει, από υπαλλήλους της εταιρείας μας.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ/ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
 
Στην περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο διαγραφής (unsubscribe) που περιλαμβάνεται σε όλα τα ενημερωτικά δελτία που αποστέλλουμε στο email σας.
 
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να λάβετε τα στοιχεία που σας αφορούν και είναι καταχωρισμένα στη βάση δεδομένων της εταιρείας μας, μπορείτε να αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο admin@avec.gr με θέμα «ΑΙΤΗΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ».
 
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγράψουμε οριστικά τα στοιχεία σας από τη βάση δεδομένων της εταιρείας μας, μπορείτε να αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο admin@avec.gr με θέμα «ΑΙΤΗΜΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ».

 

 

VIII. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

     Η εταιρεία μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την απρόσκοπτη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων και των συναλλαγών. Τα στοιχεία των πελατών δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους και κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα παραμένουν κρυπτογραφημένα και άρα μη ορατά από τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα.

     Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διατήρηση της μυστικότητας και της απόκρυψής τους από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειάς του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς η εταιρία μας δεν ευθύνεται για τη χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

     Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται δεδομένη και αυτονόητη. Οι ίδιες αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του ηλεκτρονικού εμπορίου. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη του avec.gr είναι εμπιστευτικές και η avec.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό είναι αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο π.χ. για διεκπεραίωση των παραγγελιών σας. Η avec.gr δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών της και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της avec.gr με κανένα τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστευτήκατε. Τα προσωπικά σας δεδομένα, που θέσατε στην διάθεσή μας, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε τους άνω κωδικούς ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών, χρησιμοποιώντας ει δυνατόν όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα για τη δημιουργία των κωδικών σας.

 

 

IX. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

     Η εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει σε σχέση με την επικοινωνία του καταναλωτή με τρίτους που τυχόν διαφημίζονται στο avec.gr, ενώ δεν ευθύνεται για οποιονδήποτε τυχόν ζήτημα ανακύψει από ενδεχόμενη σύναψη πάσης υφής εμπορικής συναλλαγής μεταξύ του χρήστη/μέλους και του τρίτου διαφημιζόμενου.

 

 

X. ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

     Αποδοχή όρων: Ο χρήστης – καταναλωτής – μέλος της ιστοσελίδας avec.gr δηλώνει ότι αφού διάβασε τους παρόντες όρους, τους αποδέχεται ανεπιφυλάκτως στο σύνολό τους, καθώς και ότι αναγνωρίζει ρητώς, ανεκκλήτως και ανεπιφυλάκτως ότι διέπουν το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών από το avec.gr όλη τη διάρκεια της πλοήγησής του στην  ιστοσελίδα ή/και τη συναλλαγή του με την ιστοσελίδα.