Επιστροφή Παραγγελίας

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν ή τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της αρχικής παραγγελίας.

Το αγορασθέν προϊόν (ή προϊόντα) πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση, άθικτο και αφόρετο. Πρέπει να είναι στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται από τα πρωτότυπα έγγραφα (απόδειξη, τιμολόγιο). Σε περίπτωση που τηρηθούν όλες οι παραπάνω συνθήκες, ο πελάτης λαμβάνει την αξία του προϊόντος (ή των προϊόντων) που επιστρέφει.

Σε περίπτωση που δεν τηρούνται οι παραπάνω συνθήκες, η εταιρεία έχει το δικαίωμα να μην δεχτεί την επιστροφή και το προϊόν επιστρέφεται στον αποστολέα.

Σε κάθε περίπτωση, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη – αποστολέα.

Αλλαγή Παραγγελίας

Για να πραγματοποιήσετε αλλαγή της παραγγελίας σας, για την οποία ο πελάτης φέρει οικονομική επιβάρυνση €5, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 5721797, ώστε να σας κατευθύνουμε κατάλληλα σχετικά με τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας αποστείλετε email, στο info@avec.gr, με τα πλήρη στοιχεία της αλλαγής.

Σε περίπτωση που παρέλθει ο χρόνος των 14 ημερών, η εταιρεία έχει το δικαίωμα να μην κάνει δεκτή την αλλαγή του προϊόντος, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία. Το διάστημα επιστροφών, βάσει νόμου, είναι 14 ημέρες.

Close Καλάθι
Close Αγαπημένα
Close

Close
Navigation
Categories